River Kwai

2 oktober 2024 - River Kwai Floatel, Thailand

Na een wat onrustige nacht maar een lange nacht zonder verdere perikelen hadden we de wekker om 7 uur gezet.

Maar onze activiteiten voor vandaag hebben we afgeblazen en besloten de dag rustig aan te doen. Chan is naar de gids gegaan om hem te informeren zodat hij niet op ons hoeft te wachten. Al doet die man alles en is bijna onze butler. Ontbijt, gids noem maar op.

Bij het ontbijt heb ik rustig 2 toastjes weg zitten werken en wat fruit met een kopje thee. Ging prima en krijg ik weer een beetje energie van want ja die is weg. Al heb ik vannacht en later in de ochtend nog 2x ORS genomen en dat spul doet wonderen.

Lekker luieren naar het kabbelende, nou ja hard stromende water kijken, wegdommelen en wat lezen.

Dit was eigenlijk de dag en helemaal prima. ‘s middags nog even een uurtje op bed gelegen en voor het avondeten een salade en wat rijst. Ik had wel trek al smaakt nog niet alles. Veel is gefrituurd en dat is toch echt minder en valt slecht.

Na het eten geen activiteit meer gedaan (we zouden naar een typische Thaise dans gaan kijken bij een resort verderop) en voor morgenochtend vroeg ook afgezegd (een dorpje).

We doen nog even rustig aan want morgen staat weer een reisdag op de planning.

Na het eten nog een spelletje yahtzee gedaan en weer lekker slapen straks.

Tot morgen!

1. Chantal:
    2 oktober 2024
    Was een prima relaxdagje zo!
  2. Willy en John:
    2 oktober 2024
    Zo’n dag is ook eens fijn en nodig, kunnen jullie er weer tegenaan.
    Veel plezier.
  3. Sijja Jakobs .:
    2 oktober 2024
    Oke meiden goed om het even rustig aan te doen dat is ook vakantie hoor. En dan maar weer uit kijken naar de nieuwe dag. Heel veel plezier groetjes van ons.
  4. Pa:
    2 oktober 2024
    Lekker rustig is ook vakantie 😉
  5. Angelina en René:
    2 oktober 2024
    Hopelijk snel weer helemaal fit. We kijken weer uit naar het volgende reisverhaal.
  6. Marian:
    2 oktober 2024
    ff pas op de plaats en dan hopelijk de rest van de vakantie weer van alles kunnen genieten.😘
  7. Wim en Marianne:
    2 oktober 2024
    Goed gedaan even de rust nemen.
    Straks dan weer verder gaan voor het nieuwe avontuur.
  8. Jasper:
    3 oktober 2024
    Luister naar je lichaam en lekker uitrusten! Mooie foto's hoor.