Bangkok

16 oktober 2024 - Bangkok, Thailand

Vanmorgen ging vroeg de wekker 6:15.

Aankleden en snel ontbijten en de laatste dingen in de koffer. Om 7:45 werden de koffers en wij opgepikt om uit te checken. Dat duurt hier altijd lang want altijd wordt eerst de kamer nog gecheckt door de schoonmaaksters.

Onze chauffeur was er al. Alhoewel eerst de koffer werden ingeladen bij de verkeerde 😂.

Gelukkig controleren ze altijd alles dubbel en ook namen en kwamen wij er allemaal achter dat we bij de andere chauffeur mee moesten. Dus koffers over geladen en op tijd vertrokken we naar Phuket vliegveld. Een mooie rit wel want het is echt groen. En ook weer wat regen onderweg. Om iets ver 9 waren we er al, ruim op tijd. Dus wat rondgelopen, geshopt en wat gegeten en gedronken. En 🥶 bevroren…. Overal was het super koud. Ik mijn sjaal omgeslagen want ja alle vesten nog in de koffer omdat het zo overal warm of lekker was tot nu toe. Chan was zo slim wel een vest in de handbagage te doen, maar het nog koud hebben.

Met ruim een half uur vertraging gaan we dan de lucht in naar Bangkok.

Daar aangekomen moeten we even op de koffers wachten en dan staat onze chauffeur in alle drukte al redelijk snel voor onze neus. Voor de laatste nacht hebben we een hotelkamer op hoogte besteld.

Bij aankomst met super-de-luxe ontvangst met portiers, bellboys en drankje, doekje en wachten aan een tafel voor check-in gaan we naar de 53e verdieping 😅. Alle hotelkamers hebben een balkon en als je wilt dat die opengemaakt wordt moet je ervoor tekenen. Na ja dat willen wij wel om mooie foto’s te maken.

Even omkleden en dan Chinees eten op de 52e verdieping.

Nou ja niet zomaar Chinees, een Thaise Chinees achtig. Wij hebben voor het 5-gangen dim sum menu gekozen en het was me toch lekker! En eerlijk is eerlijk ook voor het uitzicht! Een prachtige zonsondergang en een super service hebben onze laatste avond in Bangkok een mooie afsluiter gegeven. Grappig feit: in dit hotel heeft de crew geslapen die the Hangover Bangkok hebben opgenomen en er zij. Suites/arrangementen te boeken. Wij houden het maar op ‘one night in Bangkok’. Alhoewel de wij. Bij het diner erg goed smaakte dus wie weet is het morgen toch ineens de hangover   geworden 😂.

Morgen zetten we de wekker extra vroeg om op het gemak en met prachtig uitzicht nog te ontbijten en dan komen we toch echt richting huis.

Groetjes!

1. Marja:
    16 oktober 2024
    Prachtige foto’s en een mooie afsluiter van een avontuurlijke en mooie reis. Goede vlucht morgen
  2. Chantal:
    16 oktober 2024
    Een heerlijke afsluiten en een fijne reis. We hebben mooie dingen gezien en meegemaakt en vooral onze welverdiende rust kunnen pakken. Heel fijn! Nu lekker weer richting huis morgen. Dit is ook weer fijn.
  3. Willy en John:
    16 oktober 2024
    Nogmaals hele goede reis gewenst. Hele mooie foto’s, je zou zo op vakantie willen.
  4. Nellie:
    16 oktober 2024
    Mooie afsluiting van jullie vakantie met weer prachtige foto's
    Nogmaals goede reis.
  5. Annelies:
    16 oktober 2024
    Dat is nog eens een room with a view!
  6. Jan Willems:
    16 oktober 2024
    Mooie ervaringen weer opgedaan dames, nog veel plezier en een voorspoedige reis naar huis.
  7. Marian:
    17 oktober 2024
    Jullie prachtige avontuur zit er weer op meiden.
    Zoals we hebben kunnen lezen was het weer een mooie ervaring en jullie hebben prachtige dingen gezien zoals jullie ons op de foto's mee hebben laten genieten.
    Wel thuis. En wat zullen jullie weer heerlijk slapen in je eigen vertrouwde bed.
    Tot snel