Khao Lak

12 oktober 2024 - Khao Lak, Thailand

De dag begon beter dan gedacht. Na een goed nacht werd ik om half 8 wakker en het regende in ieder geval niet!

Na wederom een lekker ontbijt (en dit keer gelijk van top tot teen ingespoten met anti-mug) zijn we weer richting zwembad gegaan. De zon scheen en ik heb nog even heerlijk liggen dobberen met zicht op een prachtig blauwe zee.

En net als gister werd het rond 13:00 erg donker, kwam er een donder en dachten wij: we gaan binnen lunchen. Dit keer zaten we net en kwam het er met bakken uit! De zee konden we niet meer zien. Nou dan is het in Nederland gelijk code rood voor zo een bui 😂.

Toen het even droger werd zijn we snel terug naar de kamer gegaan want de buien zijn nog niet over. Dus daar weer lekker zitten luieren en lezen op het balkon.

Door de regen koelt het wel af tot ong 26 graden dus dat is ook wel lekker. De regen getrotseerd om nog even wat te eten en op naar een spelletjes avond 😂

Morgen weer een dag!

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Chantal:
    12 oktober 2024
    Prima dagje zo. Ah, ons huisdier staat op de foto zie ik. Hij kreeg natte voeten. 🤣
  2. Pa:
    12 oktober 2024
    Kan ie zo snel al zonder lijn los lopen......😁
  3. Debbie Simons:
    12 oktober 2024
    Ja we hebben hem snel getraind, hij blijft ook op dat plateautje heen en weer lopen
  4. Sijja Jakobs .:
    12 oktober 2024
    Hey dames alweer een nieuwe dag met een nieuw verhaal maak er weer wat moois van vandaag.
  5. Wim en Marianne:
    12 oktober 2024
    Toch ook weer voor even lekker die afkoeling.
    Morgen dan weer zonneschijn.
  6. Wim en Marianne:
    12 oktober 2024
    Toch ook weer even lekker die afkoeling.
    Morgen dan misschien weer de zon.