Op naar Khao Lak
10 oktober 2024 - Khao Lak, Thailand
Ondanks de pijn in de rug en schouders hebben we beide wel lekker geslapen. Ook vandaag konden we rustig aan doen want pas om 12 uur worden we opgehaald om naar het vliegveld te gaan.
Na een heerlijk ontbijt en een praatje met een Engels stel met schattige kindjes die daarna lekker gingen zwemmen (ontbijt is aan het zwembad) terug naar de kamer. Daar nog even lekker liggen lezen en ineens om 11 uur krijgt Chantal bericht dat de chauffeur er al is. Nou dan maar uit hellen en inderdaad hij stond al te wachten. Prima, of we nu op het vliegveld zitten of in het hotel, dat maakt niks uit. Binnen 15 min staan we dan ook op het vliegveld en hebben we eerst een kopje koffie gedaan en lekker mensen zitten kijken.
Toen konden we de bagage labelen en afgooien en door de security. We hebben een broodje gegeten en zitten wachten. We vliegen naar Phuket en ik moet zeggen het trekt een bepaald type mensen aan…. Typisch, laat ik het daar maar even op houden. We zaten lekker voorin en hadden weer het geluk niemand naast ons te hebben dus konden lekker ruim zitten. Deze keer was het 2 uur vliegen en wederom kregen we een warme maaltijd. Maar zo midden op de dag niet echt aantrekkelijk.
De vlucht ging soepel en ook hier stonden we in no-time met de koffers in de hand.
er stond netjes een mevrouw met een papiertje en onze naam te wachten en die zette ons aan de kant en belde de chauffeur, die er met 10 min was.
Haastig kwam hij binnen en haastig was hij. Ik grapte nog toen we instapten: “als hij zo haastig rijdt doen we de gordel maar om”. Nou en gelijk had ik. Die man kon niet normaal rijden, constant gas geven en los en toen hij door kon rijden met binnen en buitenbochten op 2 rijbanen en min 20 km te hard 😱. Maar goed we zijn heelhuids op onze eindbestemming aangekomen.
We werden weer uitgebreid met drankje en doekje ontvangen en werden met een golfkar naar de kamer gebracht. Het is best heuvelachtig namelijk maar op de kamer werden we begroet met een prachtige zonsondergang en kunnen de zee al zien en heerlijk horen. Wij gaan ons hier best vermaken de laatste dagen.
Inmiddels hadden onze magen ook wel behoefte aan wat vulling en in het restaurant konden we of iets van de kaart kiezen of het buffet. We hebben het buffet gekozen en dat was lekker. Overal koks en de chef-kok die constant alles in de gaten hield.
Nu de koffer uitpakken en morgen gaan we het resort maar eens verder verkennen.
Groetjes!

Is toch lekker even bijkomen van alles wat jullie beleefd hebben, tot nu. Lijkt mij althans een uitgelezen hotel om in rust te genieten en verder vakantie plezier te ervaren. 😎🌴🌴☀️
Een spannend ritje dus.
Nu lekker genieten en relaxen de komende dagen.
Enjoy jullie prachtige hotel met
uitzicht.
Lieve Groetjes
Groetjes en nog veel plezier .