Eerste dag relaxen

11 oktober 2024 - Khao Lak, Thailand

Na een beetje een onrustige nacht. (Mensen die laat thuis komen en de kamer doorstappen, en om 4:30 weer weg gaan etc) was ik vroeg wakker van weer slaande deuren etc. Het zit wat meer op elkaar en is wat drukker, logisch natuurlijk, het is best een groot complex. Maar heb verder prima geslapen hoor!

Om 9 uur zijn we naar het ontbijt gegaan en dat was super. Alles wat we wilde was er, en eindelijk weer lekkere koffie! Hier drinken ze koffie en veel maar sterk! En filterkoffie die al lekker lang op een plaatje staat….. ja ik ben verwend, ik weet het.

Na het ontbijt zwemkleding aan en naar het zwembad. Aan het strand kan je niet echt liggen. Nou ja bijna maar qua bedjes is het wel zoeken en wij vonden een mooi centraal plekje bij het zwembad maar met uitzicht op zee. Helaas ook hier veel muggen dus in notime alweer lekgeprikt. Chan werd zo gek van de jeuk dat die nog even een uurtje terug naar de kamer is gegaan.

Ik heb heerlijk liggen lezen en ook liggen jeuken 😂. Rond 13:00 kwam er een hele donkere lucht aan en besloten we maar binnen wat te lunchen. Een lekkere salade en net toen we klaar waren begon het te regenen. Op de buienradar gekeken en helaas blijft het nog wel even zo want wind staat er niet. Dus de handdoeken gepakt en maar een taxi naar het centrum genomen om even wat snackjes in te slaan.

Met de buit binnen weer terug voor 3€ en daarna op de kamer wat gedronken en gelezen en op het balkon gezeten. Dat is fijn groot en daar hebben we ook nog redelijk lekkere stoelen.

En tja met zo een uitzicht kan je niet binnen blijven zitten.

Helaas voor ons geven ze alleen t/m morgen nog wel veel regen op. Dus we gaan het beleven.

Maar het weer eind van de middag droog en toen hebben we een stukje over het strand gelopen en prachtige foto’s gemaakt van de mooie zonsondergang. En ook nog een Thais biertje gedronken, das het leven mensen, proost!

Op naar morgen!

1. Chantal:
    11 oktober 2024
    Voor een luierdag toch weer veel meegemaakt. 😃 Was een prima dagje vandaag.
  2. Wim en Marianne:
    11 oktober 2024
    Kijk, dat is ook vakantie. Niets te moeten en rustig aan doen.
  3. Pa:
    11 oktober 2024
    Geniet maar lekker verder ondanks mijn vriendjes uit het insecten rijk
    🦟
  4. Sijja Jakobs .:
    11 oktober 2024
    Dat is misschien wel vervelend maar je nergens aan storen hoor gewoon genieten dat is toch de bedoeling. Maar jullie redden het wel denk ik nog heel veel plezier.
  5. Stacha:
    Mooie foto’s ook weer!!😍