Zeedag nummer 3
15 oktober 2025
Vandaag is de derde en hopelijk voor nu laatste Zeedag. Maar we gaan duidelijk naar het betere weer, het is warm en redelijk zonnig.
Na het ontbijt besluiten we dan ook een plek op een zonnendek te zoeken en die vinden we onder de glijbaan, wel mooi in de schaduw voor het grootste deel van de dag.
Want al aan het eind van de ochtend zien we de eerste kreeften die zich nog van geen kwaad bewust zijn (Engelsen) en aan het eind van de dag helemaal.
We hebben heerlijk zitten lezen en mensen zitten kijken, wat een verscheidenheid, echt heerlijk.
Aan het einde van de middag hadden we een massage. En die was het geld waard, echt een topmassage! Met leuke dames die ook donders goed aanvoelden waar de knopen zaten en er ook echt een aantal weg hebben gewerkt maar op een goede manier.
Na deze beleving hebben we een klein hapje gegeten in het buffet restaurant, en we zaten tussen veel bemanning. Wel de mensen in de ‘hogere’ rangen maar ook wel leuk om te zien.
Na het eten nog een drankje in een bar gedaan waar we heel hard hebben moeten lachen, met en om een man aan de bar. Er zaten een echt oude man en een iets jongere man. De oude man was al 3x gedag gaan zeggen tegen de andere, dus wij denken; die is stomdronken en kon niet lopen zonder zich aan een kruk vast te houden. De 3e keer staat hij weer op en zegt gedag maar met komt er een personeelslid aan met een rolstoel: van en voor die meneer. De ander zegt “hé, je kan hier ook een Uber voor 1 persoon bestellen, dat wil ik ook”! Echt wij lagen dubbel, en ja hoor oude meneer wordt weggereden 😂😂. Goede all inclusief service 🤪.
Nu is het weer tijd om te gaan slapen en morgen hopelijk een stukje van de Dominicaanse Republiek te gaan verkennen.
Groetjes
Debbie

Op naar morgen een dagje aan wal.
Maar ik geniet weer van je verhalen❣️